ATTENTION: The forum and blog here at enkord.com are closed. We have moved to a separated website:

www.totemtribe.com - Totem Tribe II: Jotun official website

Original Totem Tribe and Totem Tribe Gold forums moved there as well. This page here is kept for archive purpose. Please go to the website above if you want to ask something or discuss Totem Tribe games.
Enkord.com
Enkord.com
HOME, Game news, Updates, Releases DOWNLOAD, Game downloads, Order games PLAY ONLINE, Free web games, Online games HELP, FAQ, Support
Go Back   Enkord.com > Forums > Totem Tribe / Search
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-21-2009, 07:33 AM
MadLogician MadLogician is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Watford, UK
Posts: 10
Default Skull Island not enough bones

I've completed Skull Island, found the hidden valley and killed the Shade, found the coin. There's still a chest I can't open because I don't have enough bones, and I don't see any way to get more. Did I kill the skeletons too fast?

I can't replay the level because you only seem to get that option when you haven't yet met the prime objective.

Is there a way round this?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-21-2009, 08:03 AM
Guro's Avatar
Guro Guro is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2009
Location: Kiev, Ukraine
Posts: 229
Default

Don't worry about early killing skeletons. Whatever you do, there always enough bones for both idols and chest. Somewhere they are. Definitely.
Don't forget that bone could be actually a skull.
__________________
Gleb Cherkaev
Enkord.com
Reply With Quote
  #3  
Old 02-21-2009, 08:13 AM
totemgirl09 totemgirl09 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 9
Default

I had the same problem. I found a bone in a tree and some of those square rock areas. Here's a picture of what I'm referring to.

http://i41.tinypic.com/24xq692.jpg
Reply With Quote
  #4  
Old 02-22-2009, 03:43 AM
MadLogician MadLogician is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Watford, UK
Posts: 10
Unhappy

Thanks for the suggestions. I have been picking up skulls as well as bones. I did find one more bone hidden by a tree branch, and one behind a mountain peak.

I've now gone over the map systematically and repeatedly, looking at every tree, stump, ruined building, and rock and clicking on everything that looked even faintly like a bone or part of one. I've destroyed every one of my own buildings that looked as though it might be hiding a terrain feature.

I'm still one bone short to open the chest.

Is there anything else I can do, short of restarting the game altogether?
Reply With Quote
  #5  
Old 02-22-2009, 05:43 AM
totemgirl09 totemgirl09 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 9
Default

I was in the same EXACT situation. I was only missing 3 in order to open the chest. I went over the screen very carefully and slowly. Because the bones in that square rock area weren't white on my screen, but grayish. They really didn't stand out. It took me several days.

The last 3 I found:
1. The tree (screencap already posted)
2. http://i44.tinypic.com/o9g8i9.jpg
3. http://i43.tinypic.com/2q3u2ba.jpg (one of those two rock areas)

Keeping clicking inside those square rock areas.
Reply With Quote
  #6  
Old 02-22-2009, 07:59 AM
berserker's Avatar
berserker berserker is offline
Administrator
 
Join Date: Jan 2009
Location: Kyiv, Ukraine
Posts: 500
Blog Entries: 111
Default

MadLogician,
It is possible that you've built a building that hides your bone. You may want to destroy some building to see if it reveals your bone.
__________________
Yaroslav Yanovsky - Producer / Game Designer at Enkord
Reply With Quote
  #7  
Old 02-23-2009, 01:11 AM
MadLogician MadLogician is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Watford, UK
Posts: 10
Default

Quote:
Originally Posted by berserker View Post
MadLogician,
It is possible that you've built a building that hides your bone. You may want to destroy some building to see if it reveals your bone.
I destroyed every building, and eventually found the last bone I needed under a hut. I think (no way to check without replaying the game from the beginning) that it was one of the starting huts, not one I built. Is that supposed to happen?
Reply With Quote
  #8  
Old 02-23-2009, 08:57 AM
berserker's Avatar
berserker berserker is offline
Administrator
 
Join Date: Jan 2009
Location: Kyiv, Ukraine
Posts: 500
Blog Entries: 111
Default

No, it wasn't the starting hut.
__________________
Yaroslav Yanovsky - Producer / Game Designer at Enkord
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:54 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

About Us | Privacy Policy | Terms of Use | Webmasters | Affiliates | Game Publishing | Contacts | Help

FREE Games for Your Website | $ Earn Money with Us $

© 2004-2009 ENKORD Ltd. All names and trademarks are registered trademarks of Enkord Ltd. or their respective owners. All rights reserved.