ATTENTION: The forum and blog here at enkord.com are closed. We have moved to a separated website:

www.totemtribe.com - Totem Tribe II: Jotun official website

Original Totem Tribe and Totem Tribe Gold forums moved there as well. This page here is kept for archive purpose. Please go to the website above if you want to ask something or discuss Totem Tribe games.
Enkord.com
Enkord.com
HOME, Game news, Updates, Releases DOWNLOAD, Game downloads, Order games PLAY ONLINE, Free web games, Online games HELP, FAQ, Support
Go Back   Enkord.com > Forums > Totem Tribe / Search
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-19-2009, 06:08 PM
jdlang22 jdlang22 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1
Unhappy Found all the gems but it still says I'm at 99%

Hi! I have used the gem utility tool and it said I had one missing gem, which I quickly found when I knew where to look. I've tracked every gem I've found and have found every single one but my game still says I'm at 99% for the finding the gems! I really want to get to the moon level but I can't figure out what went wrong. I ran the utility tool again and this time nothing was missing. Could my game have a glitch?
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:29 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.

About Us | Privacy Policy | Terms of Use | Webmasters | Affiliates | Game Publishing | Contacts | Help

FREE Games for Your Website | $ Earn Money with Us $

© 2004-2009 ENKORD Ltd. All names and trademarks are registered trademarks of Enkord Ltd. or their respective owners. All rights reserved.