ATTENTION: The forum and blog here at enkord.com are closed. We have moved to a separated website:

www.totemtribe.com - Totem Tribe II: Jotun official website

Original Totem Tribe and Totem Tribe Gold forums moved there as well. This page here is kept for archive purpose. Please go to the website above if you want to ask something or discuss Totem Tribe games.
Enkord.com
Enkord.com
HOME, Game news, Updates, Releases DOWNLOAD, Game downloads, Order games PLAY ONLINE, Free web games, Online games HELP, FAQ, Support
Go Back   Enkord.com > Forums > Totem Tribe / Search
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-19-2009, 06:08 PM
jdlang22 jdlang22 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1
Unhappy Found all the gems but it still says I'm at 99%

Hi! I have used the gem utility tool and it said I had one missing gem, which I quickly found when I knew where to look. I've tracked every gem I've found and have found every single one but my game still says I'm at 99% for the finding the gems! I really want to get to the moon level but I can't figure out what went wrong. I ran the utility tool again and this time nothing was missing. Could my game have a glitch?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-04-2009, 01:32 AM
Luna Luna is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 6
Default

Worst with me:I have 21 gems from each island and I'm still with 95%.

How many gems does have at each island?

And the gem utility tool do not work for me.

Thanks.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-04-2009, 07:30 AM
Guro's Avatar
Guro Guro is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2009
Location: Kiev, Ukraine
Posts: 229
Default

Probably, you have missed some secret levels, that also have gems.
Did you visited Lonely Iceberg and Lost Temple?
Also there are gems that you cannot find during first visit of island, e.g. on the 1st island - Tetala.

Good Luck
__________________
Gleb Cherkaev
Enkord.com
Reply With Quote
  #4  
Old 01-10-2010, 11:23 AM
Daphne Daphne is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Perth Western Australia
Posts: 5
Default I have the same problem as the precious writer

I have version 1.04, have also run the gem program which I appreciated, I had found all gems showing I had 95% on Rainbow Island. I didn't find any gems on Lost Temple and that is the only place the gem program could offer me assistance, could someone please help me.. Have I done something incorrectly? I have completed the island fully as far as I can see I look forward to your help with baited breath oh gosh I am rambling aren't I Love Daphne
Reply With Quote
  #5  
Old 01-12-2010, 02:24 PM
Guro's Avatar
Guro Guro is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2009
Location: Kiev, Ukraine
Posts: 229
Default

Greetings, Daphne.
To get gems on Lost Temple island you have to enter special color-code using lanterns near the lake, the one you can found on the island of Worship.
Good luck!
Let us know if you want more hints.
__________________
Gleb Cherkaev
Enkord.com
Reply With Quote
  #6  
Old 01-13-2010, 10:14 AM
Daphne Daphne is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Perth Western Australia
Posts: 5
Smile Jems count now achieved, thanks

Thanks for your help I had wondered about keeping those colours, you guys are magic and the game rocks. Can't wait until the next one comes out. Love ya all
Daphne
Reply With Quote
  #7  
Old 01-18-2010, 05:25 AM
darbrand darbrand is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by jdlang22 View Post
Hi! I have used the gem utility tool and it said I had one missing gem, which I quickly found when I knew where to look. I've tracked every gem I've found and have found every single one but my game still says I'm at 99% for the finding the gems! I really want to get to the moon level but I can't figure out what went wrong. I ran the utility tool again and this time nothing was missing. Could my game have a glitch?
Did this ever get answered? The same thing has happened to me. I have found all the gems (checked with the gem utility tool) and it still says only 99%. Do I have and old version with a bug in it?
Reply With Quote
  #8  
Old 01-18-2010, 07:47 AM
Guro's Avatar
Guro Guro is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2009
Location: Kiev, Ukraine
Posts: 229
Default

Check your game version ( You can find it in the lower left corner of main menu screen ). 1.02 and later are OK, 1.0 and 0.3xx are defected.
__________________
Gleb Cherkaev
Enkord.com
Reply With Quote
  #9  
Old 01-18-2010, 04:55 PM
darbrand darbrand is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2
Default upgrade?

I have 1.0 is there a way to upgrade it?
Reply With Quote
  #10  
Old 01-19-2010, 06:30 AM
Guro's Avatar
Guro Guro is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2009
Location: Kiev, Ukraine
Posts: 229
Default

Check this.
http://www.enkord.com/forum/blog.php?b=30
__________________
Gleb Cherkaev
Enkord.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:08 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.

About Us | Privacy Policy | Terms of Use | Webmasters | Affiliates | Game Publishing | Contacts | Help

FREE Games for Your Website | $ Earn Money with Us $

© 2004-2009 ENKORD Ltd. All names and trademarks are registered trademarks of Enkord Ltd. or their respective owners. All rights reserved.