PDA

View Full Version : Clash'N Slash does not get past loading screen


mcpower
07-24-2010, 10:39 AM
It's like this: when I ran my old copy of Clash'N Slash from Reflexive, it cannot get past the "Loading... Please Wait..." screen. I still hear music, though. When I disabled my AV (Kaspersky Internet Security 2010), it worked completely fine. I have Windows Vista.

What's the problem? I just hate disabling my AV, because I'm always scared if viruses get in to my system.

Note: Same thing happens in Worlds Away. It was working on my old computer because it didn't have Kaspersky.

-mcpower

berserker
07-24-2010, 11:22 AM
Maybe with AV it's not hanging, but loads anormously slow. Try to leave your PC loading the game for 5-10 minutes and see what happens.

mcpower
07-25-2010, 07:03 AM
It works. I just have to wait for a bit.
Is there any fix on how to make it load faster?

berserker
07-25-2010, 08:04 AM
It works. I just have to wait for a bit.
Is there any fix on how to make it load faster?

Sure - turning the AV off :)

pusaqall
05-29-2012, 10:16 AM
That depends on what type of AV you are running. Mine loads fast with or without AV turned off. http://imagicon.info/cat/14-22/vbulletin-cool.gif