PDA

View Full Version : Scarab beetles!


slynsand
09-22-2010, 09:35 PM
I've put all my scarabs in the right place but no new area has opened:( What do I do now:confused:

Guro
09-23-2010, 07:27 AM
Use the buttons in the base of the pillars to arrange scarabs properly.

slynsand
09-23-2010, 01:35 PM
I HAVE put all the beetles in the right order, the same colour order as the symbols on the temple in front. Nothing happened :(. What else can I do :confused:

Guro
09-23-2010, 05:27 PM
Can you still move scarabs at least inside of one of pillars?
If you can that means the order is not the one that needed.

slynsand
09-23-2010, 08:23 PM
I CAN still move them, but they are in the right order (I think :) )Left pillar blue, green, yellow, red Right pillar red, yellow,green, blue :( I even swapped them over because I thought you might be trying to fool me :D

Is there something else I needed to do before/with the scarabs before I put them into the pillars? I'm at a loss how to make my pillars recognise they have their scarabs NOW LET ME IN :mad:!

Any help gratefully appreciated

slynsand
09-23-2010, 09:02 PM
I get it, there is no order :D I just played around until THEY LET ME IN :D

Thanks for your help and please bring out a platinum version :)

CrackityJones
11-05-2010, 02:07 AM
There is an order, it's just (highlight to see) upside down ;)